Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Divím se, že vás do toho obchodu vůbec vzali, vzhledem k překvalifikovanosti. Vždyť ta práce je tam rutinní a jak jsem kdysi slyšel u pohovoru "práce člověka s VŠ má být tvůrčí".

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za smršť příspěvků v diskusi! V článku sdílím svoji minulou zkušenost, kterou hodnotím jako důležitý krok, který mě nasměroval na jinou cestu, kde více využívám svých znalostí a schopností... Všechno zlé je k něčemu dobré;-D Přeji všem spoustu drobných každodenních radostí a děkuji za přízeň:-)

0 0
možnosti
Foto

R^HDŠ, pěkná zkratka, to bych Vám přál ze všeho nejvíc.:-)

1 0
možnosti
Foto

Samoživitelka s dětmi to jednoduché nemá ani náhodou a je úplně jedno, jak se do této situace dostala. Článku karma jen s jedním drobným nesouhlasem. To HDŠ (hrubé domácí štěstí) si musíme vytvářet hlavně sami. Z práce chodí domů unaveny fyzicky i psychicky nejen prodavačky. Jestliže člověk chce být litován, pak už opravdu jen večer sedne k telce, nebo bude lamentovat nad životem s flanděrou v ruce.

0 0
možnosti

Tak s humanitnímu obory se dnes člověk těžko uplatní, protože takových absolventů je přebytek. Navíc tyto obory nejsou tak složité jako třeba ČVUT.

4 0
možnosti
Foto

Máte kliku, že máte takové zázemí, že můžete být v práci mimo běžné provozní časy školek a družin, to taky nemá každý :-).

Pracovala jsem v čase malých dětí každý druhý týden do sedmi a maminku bych v té době nejraději nosila na rukou - bez práce by bylo zle.

2 0
možnosti

Ono se pracuje na vývoji nových tunelových samoobslužných pokladen (vyházíte všechno na pás a až to projede, jenom zaplatíte a naházíte to do tašek), aby tahle otročina z části odpadla, jenže není jisté, jestli se investice do takových pokladen mohou řetězcům někdy vůbec vrátit.

0 0
možnosti

Dobrý článek R^, ale až na výjimky, ubohá diskuse Rv

2 0
možnosti

Samoživitelka. Zvláštní druh masochismu. Myslím, že lidi by se měli podporovat v rámci základní rodiny a neběhat po světě s pocitem, že vše je možné a hlavní je svoboda. Divím se, že žena s tak krásným obličejem, žije sama. Asi je moc náročná.

3 3
možnosti

J69a97n 62P51a50l70l89a90s

2. 2. 2016 23:00

Dobrý večer, stát se samoživitelkou místo dostudování bylo Vaše rozhodnutí. Takže jak jste si ustlala, ...

4 1
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 729x
Jsem neobyčejně obyčejná žena, máma a tvůrčí bytost, které vytváření dobrých dojmů a věcí přináší největší radost.

Seznam rubrik