Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

s těmi Romy nic ve zlém, zřejmě už dávno pochopili co my teprve tušíme;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

vidím to úplně stejněR^zasloužená karma

k té teorii z knihy kterou cituhete .pokud ale někdy dříve lidé pracovali s radostí pak nechápu proč vznikl otrocký řád, proč nevolníky nebo černochy na plantážích k tomu museli nutit?

ostatně romové jsou nejspíš největší filozofové v naší zemi

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za Váš názor, máte pravdu, téma přístupu lidí k práci obecně by vydalo na mnohasetstránkové historicko-demografické statě. Já podobné náhledy do minulosti beru jako témata k zamyšlení nad dobou, ve které teď žijeme. Mám totiž pocit, že se stáváme otroky svých vlastních robůtků (alias všech technických vymožeností), protože naše mysl a instinkty se zase tak rychle nemění.:-) Naštěstí... ;-D Přeji Vám krásný celý nový rok.

0 0
možnosti

paní Burešová jak to děláte, vypadáte jednoduše obyčejně, píšete obyčejně jednoduše a jako jedna z mála se díváte do objektivu přímo. Aby to nevyznělo jako urážka : je to hluboký kompliment, neumím to jinak, resp. stačili by tři slova - líbíte se mi.

0 0
možnosti
Foto

Pane Zámečníku, děkuji Vám za přízeň. Někdy si říkám, že být přirozený, upřímný, a tím pádem obyčejný, je v dnešní době asi trochu výjimečné (pro někoho v dobrém, pro jiného v horším slova smyslu...). Ale jinak to neumím.:-) A za každou spřízněnou duši jsem vděčná. Přeji Vám krásný rok 2017.

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 729x
Jsem neobyčejně obyčejná žena, máma a tvůrčí bytost, které vytváření dobrých dojmů a věcí přináší největší radost.

Seznam rubrik