Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

K90a32r81e74l 40B51o78k

2. 2. 2016 22:18

Jedna chybička se Vám tam vloudila a to uzavření prodejen o sobotách, svátcích a nedělích. Několik prodavaček by přišlo o práci. Většinou jsou to prodavačky, které by ve vlastní zemi nevydělaly ani polovinu toho co zde.

4 0
možnosti
MP

pokladni jsem delala ale u nas ale myslim, ze to co popisujete venku je i u nas, a stresujici to rozhodne je, uz protoze vas na kazdem kroku sleduji kamery a protoze musite byt stael na palce, neexistuje prestavka na wc!!! na obed se nedostanete kvuli velke fronte a odchazite vyflusly v 11 vecer abyste rano byli v sest na place a pocitali hotovost z prislusneho dne, ktera tenkrat musela sedet do halire/ byly i petniky/ Toz tak,

2 0
možnosti
Foto

Asi chápu vaše pocity, pod jejichž vlivem jste toto napsala. Obtíže samoživitelky si mohu představovat, ale asi ne úplně pochopit.

Na druhé straně si myslím, že na své současné situaci máte významný podíl. Obchodní centra určitě nejsou nejpříjemnějším prostředím pro lidi v nich pracující, ale určitě nemohou za váš pobyt v nich.

9 0
možnosti
AK

Možná kdybyste v té Indii nestudovala praktickou kamasútru, ale něco užitečného vzhledem k budoucímu pracovnímu uplatnění, nemusela jste tohle vůbec řešit.

5 9
možnosti
RH

Ano, pane generále, po bitvě je Váš názor obzvlášť ceněn. Empatie Vašeho příspěvku je silně pod bodem mrazu. Ještě, že nedisponujete vagínou Vy, určitě bychom se dozvěděli, jak ji správně a zodpovědně používat ;)

7 2
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 729x
Jsem neobyčejně obyčejná žena, máma a tvůrčí bytost, které vytváření dobrých dojmů a věcí přináší největší radost.

Seznam rubrik